home BU

“We make you stand out from the crowd”

Met meer dan 30 jaar ervaring in de leisure- en entertainmentwereld is Headlime gespecialiseerd in het vermarkten en uitrollen van rock ‘n roll bedrijven en producten. Van state-of-the-art skipistes over internationale sportevents tot musicalproducties van de bovenste plank.

You name it, we’ve done it.


“Vision without action is merely a dream. Action without vision just passes the time. Vision with action can change the world.”

Een goed verhaal begint bij een goed product, en ook van daaruit vertrekt bij ons ook steeds de strategie en communicatie. We helpen onze klanten in de eerste plaats hun product helder te krijgen, zodat zij erna ook een duidelijke boodschap kunnen brengen. Een boodschap die aanslaat en succes garandeert.

We kiezen voor een directe, intensieve samenwerking waarbij we als team elkaar aanvullen en gaan voor een boodschap die het gemiddelde ver moet overstijgen. Wilde ideeën zijn schitterend maar enthousiasme voor creatieve innovatie wordt altijd getoetst aan de realiteit en haalbaarheid. Maximale return.

Volledig geïntegreerd en eindeloos innovatief zoeken we steeds naar de beste manieren om het doelpubliek te engageren. We doen dit met een gezonde mix van analytisch denken en een gedurfde creatieve visie. En dat cross-channel mét ervaren specialisten voor elke tak. Design, film, social, pers, websites, brand activation, copywriting… We’ve got it all covered for you.


“Identify the essential. Eliminate the rest.”

Contact


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We’re hiring

Headlime is een juicy communicatie –en marketingpartner in leisure & entertainment. Steeds vertrekkend vanuit het product, specialiseren we ons in het vermarkten en uitrollen van rock ’n roll producten en bedrijven in de leisure -en entertainmentsector. Van state-of-the-art skipistes tot musicals van de bovenste plank, we’ve seen it all.

Volledig geïntegreerd en eindeloos innovatief zoeken we steeds naar de beste manier om het doelpubliek te engageren.


DIGITALE MARKETING SPECIALIST

WIE ZOEKEN WE?

Eigenlijk zoeken we een echte storyteller, team player, marketeer & people person. Met een digitaal hart en gezond verstand. Maar dat was te lang als titel.

Je weet als geen ander dat elk goed verhaal begint bij een goed product. En net van daaruit vertrekt bij ons ook steeds de strategie en communicatie. We helpen klanten om hun product helder te krijgen, zodat zij daarna een duidelijk boodschap kunnen uitrollen die aanslaat en succes garandeert. Jij speelt hierin een cruciale rol om telkens de omslag naar de digitale wereld te maken.

  • Je kent elke weg in het grote sociale dorp dat ‘internet’ heet en neemt onze klanten graag mee op sleeptouw in die wonderlijke, digitale wereld. Je bent een cross-channel-denker en beschikt over een punch waar elke bokser jaloers op is.
  • De jaren op je teller doen er minder toe, het is vooral je kennis en enthousiasme die tellen.
  • Je staat op en gaat slapen met begrippen als social media ads, content creatie, databasebeheer, community management. Elke nood, verhaal of product weet jij als geen ander digitaal te motiveren, ook al ben je je er bewust van dat elk verhaal in het echte leven begint.
  • Je kickt op strakke deadlines en hebt een no-nonsense ‘just do it’-mentaliteit om U tegen te zeggen. ‘Getting Things Done’ is dan ook een van je favoriete boeken.
  • Je hebt een sterke feeling voor rake ‘copy’ en kwaliteit kent voor jou geen grenzen.
  • Je kan je als geen ander inleven in de doelgroep, durft weleens buiten de lijntjes te kleuren maar toets altijd alles steeds aan de realiteit.

Je zat bij alle vorige puntjes ijverig ja te knikken? Palm ons dan in met je goesting, stuur ons je en een juiced up filmpje van of over jezelf waarin je ons overtuigt dat jij dé digitale rechterhand bent die we zoeken!

WAT BIEDEN WE?

Hoofdlimoenen (nee, die groeien niet aan de bomen maar bij ons op kantoor in Wilrijk).

Een rock ’n roll werkomgeving in een groeiende business vol goesting waar de verantwoordelijkheid voor het grijpen ligt.

Contacteer ons!


  • Accepted file types: jpg, pdf, doc, docx, pages, ppt.

Headquarters at The Bridge – Terbekehofdreef 43 – 2610 Wilrijk


Servicing partner of

Deep Bridge

Aspen

BAKEN